ʻaoʻao_banner

Nūhou

Ua hoʻopau maikaʻi ʻo Siway Sealant i ka māhele mua o ka 134th Canton Fair

Ma ke ʻano he hui kūikawā i ka R&D, hana a kūʻai aku i nā huahana sealant, ua komo maikaʻi ʻo Siway Sealant i ka 134th Canton Fair a loaʻa i ka kūleʻa piha i ka pae mua o ka hōʻike.

Ma kēia hōʻikeʻike, ua hōʻike ʻo Siway Sealant i kahi moʻo o kāna mau huahana sealant i kūkulu hou ʻia, e like me: silicone sealant, polyurethane sealant, acrylic sealant, etc.

Eia hou, ua hoʻokipa ʻo Siway Sealant i ka manaʻo o nā mea kūʻai aku a me nā haole.Ma o nā wehewehe ʻoihana a me nā hōʻike hōʻikeʻike, ua hoʻolauna nā limahana hale lole i nā hiʻohiʻona huahana, ka hana a me ka hoʻohana ʻana o Siwei Sealant i nā mea kūʻai aku i nā kikoʻī, i ʻike nui ʻia a mahalo ʻia e nā mea kūʻai.

Ma ke ʻano he hui me ka ikaika ikaika, ʻaʻole wale ʻo Siway Sealant e hoʻomau i nā mea hou i ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana i nā huahana, akā ua loaʻa pū kekahi i nā hopena kupaianaha i ka hoʻolaha ʻana i ka brand a me ka hoʻonui ʻana i ka mākeke.ʻO ka holomua o kēia hōʻike e hoʻohui hou i ke kūlana alakaʻi o Thinking Sealant i ka ʻoihana a kau i kahi kumu paʻa no ka hoʻomohala ʻana o ka hui.

https://www.siwaysealants.com/products/

Ka manawa hoʻouna: Oct-26-2023